> ШКОЛСКА 2020/2021. ГОДИНА<

СВЕТОСАВСКА НАГРАДА МАРИЋ СВЈЕТЛАНИ, НАСТАВНИЦИ ГЕОГРАФИЈЕ И ИСТОРИЈЕ

У избору од 40 награђених васпитача, наставника и професора нашла се и наша наставница географије и историје, Марић Свјетлана, за остварене резлутате у области образовања и васпитања ученика и дјеце у школској 2019/2020. години. Наставница Марић Свјетлана је у прошлој школској години реализовала запажен огледни час, тј. историјско-географски час и квиз „Ја волим Русију“ са члановима географске секције. На такмичењу везаном за националне мањине у Босни и Херцеговини, са ученицима је знањем и визуелним представљањем дочарала руску националну мањину. Часови су редовно испуњени занимљивим презентацијама и квизовима, а ученици се радо учлањују у географску секцију и учествују у свим активностима. Наставница Свјетлана Марић је такође била члан стручног тима за реформу основног васпитања и образовања и средњег васпитања и образовања за наставни предмет географија и за израду Приручника за националну групу предмета, у оквиру сарадње између Републике Српске и Србије.

СРЕБРНИ ЗНАК ЦРВЕНОГ КРСТА

18. децембра 2020. године, скупштина Црвеног крста додијелила је „СРЕБРНИ ЗНАК ЦРВЕНОГ КРСТА“ нашој школи за развој, унапређење организације Црвеног крста, омасовљавање чланства и укључивање у остваривању програмских задатака, подизање и јачање угледа и афирмацију Црвеног крста Републике Српске.

22. МЕЂУНАРОДНА ИЗЛОЖБА „ИНОСТ МЛАДИХ 2020“

На 22. међународној изложби „Иност младих 2020“, признање за најбољег наставника – ментора добила је Анела Требовац, професорица техничког образовања.